برگزاری جلسه معاونت آموزشی دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی

جلسه معاونت آموزشی دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی ساعت 8 روز چهارشنبه 1 مرداد 99 به صورت مجازی برگزار شد. در این نشست ابتدا دکتر پیش قدم معاون آموزشی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اعضای هیأت علمی  و همکاران در نیمسال گذشته، در خصوص سناریوهای پیشنهادی برگزاری کلاس ها برای نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399، نحوه تعامل و همکاری دانشگاه فردوسی مشهد با سایر دانشگاه های منطقه 9 در زمینه آموزش مجازی و شیوه نامه مبسوط آموزش مجازی برای نیمسال آینده توضیحاتی را ارایه نمود. در ادامه دکتر اکبری رئیس گروه نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، گزارش ارزشیابی دروس نظری در نیمسال گذشته، تغییر فرم های ارزشیابی، اقدامات انجام شده برای نیمسال آینده و مشکلات و مسایل گزارش شده از سوی دانشجویان و اعضای هیأت علمی را ارایه نمود.

سپس دکتر ابریشمی رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده  در مرکز آموزش های الکترونیکی جهت تقویت سرورها، نصب و راه اندازی سرورهای جدید، تهیه محتوا برای دروس عمومی و پایه و تهیه شیوه نامه مبسوط آموزش الکترونیکی ارایه نمودند. در پایان مدیران گرو های آموزشی  به طرح سوالات و بیان مشکلات اعضای هیأت علمی و دانشجویان در زمینه آموزش الکترونیکی پرداختند و پیشنهاداتی را در جهت بهبود و ارتقای کیفیت آموزش مجازی مطرح نمودند.