بازدید روسای دانشگاه های شرق افغانستان از صنایع غذایی وگلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

هیات روسای دانشگاه‌های شرق افغانستان که در سفری دوروزه در استان خراسان رضوی به سر می‌برد در روز دوشنبه 9 بهمن‌ماه 1396 از دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کرد و پیرامون بررسی همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی فی‌مابین با هیات رئیسه این دانشکده گفتگو نمود.

این هیات که متشکل از رئیس دانشگاه دولتی سید جمال‌الدین اسدآبادی ولایت کنر، رئیس دانشگاه دولتی ولایت لغمان و تنی چند از معاونین و اساتید دانشگاه‌های مذکور می‌باشد در نشستی مشترک با تعدادی از اعضا هیات رئیسه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، درزمینهٔ بررسی امکان همکاری‌های علمی، پژوهشی، آموزشی، تبادل دانشجویان و اساتید به گفتگو و تبادل‌نظر پرداخت.

گفتنی است پس‌ازاین نشست، هیات روسای دانشگاه‌های شرق افغانستان از مجتمع صنایع غذائی و گلخانه‌های دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد بازدید به عمل آورد.