انتصاب دکتر محمد فرزام به سمت معاون دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد

بر اساس حکمی که از سوی دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد صادر شد، دکتر محمد فرزام استاد دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست دانشگاه به مدت دو سال در سمت معاون دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد.

در این حکم آمده است:

با سلام و احترام،

بنا به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست، به‌موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به سمت معاون این دانشکده منصوب می‌شوید. همکاری و همگرایی بیشتر بین گروه‌های آموزشی و اعضای هیئت‌علمی، بازنگری و به‌روزرسانی رشته‌ها و دروس، روان‌سازی و پاسخ‌گویی به مشکلات دانشجویان و اجرای کامل قوانین آموزشی ازجمله انتظاراتی است که امیدوارم در اولویت برنامه کاری خود قرار دهید. توفیق روزافزون شمارا از خداوند متعال خواستارم.

محمد کافی

رئیس دانشگاه

لازم به ذکر است دکتر محمد فرزام استاد گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد.