امکان شرکت مدیران، اعضای هیأت علمی و کارشناسان تمام دانشگاه ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در دوره های آموزش ضمن خدمت دانشگاه فردوسی مشهد فراهم شد

بنابر اعلام دکتر علیرضا پویا، مدیر منابع انسانی، تشکیلات و فرایندهای دانشگاه فردوسی مشهد؛ عطف به مجوز اخد شده از هیأت امنا، امکان ارائه خدمات آموزشی ضمن خدمت به مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی توسط مدیریت منابع انسانی، تشکیلات و فرایندهای دانشگاه فردوسی مشهد میسر می‌باشد. دانشگاه های محترم  می توانند علاوه بر ارسال درخواست شرکت در دوره های آموزشی برنامه ریزی شده توسط دانشگاه فردوسی مشهد، درخواست خود درخصوص برگزاری دوره‌های موردنظر را ارسال نمایند.

99121002

جهت کسب اطلاعات بیشتر،  سرکار خانم نفیسه سادات صدر کارشناس توسعه منابع انسانی و تشکیلات با شماره تماس 05138802322 آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی می باشد.