اقدامات و فعالیت های دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد در هفته آموزش

با تلاش مسئولان دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد برنامه ها و تلاشهایی برای برگزاری بهتر هفته آموزش در دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که در خبر ان در ذیل درج شده است .

تقدیر از عوامل برگزاری هفته آموزش و برگزیدگان هفته آموزش:

تقدیر از برگزیدگان هفته آموزش همچنین عوامل برگزاری هفته آموزش با حضور مسئولین دانشکده و اساتید ، کارشناسان و دانشجویان در محل سالن اجتماعات شهید آوینی این دانشکده انجام شد و از دانشجویان برتر گروه های آموزشی ، اساتید گروه های مختلف آموزشی و استاد نمونه دانشکده علوم ورزشی تقدیر و سپاسگزاری به عمل آمد.

در این مراسم ضمن اهدای لوح تقدیر به افراد برتر آموزشی و دانشجویان برتر هدایایی اهدا شد.

.

اهداف پروازی و مسابقه تیراندازی:

با دعوت از تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد و خانواده ایشان و همکاران دانشکده علوم ورزشی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برنامه تیر اندازی با اهداف پروازی با همکاری هیات تیراندازی استان خراسان رضوی در محل پردیس دانشگاه برگزار گردید که حدوداً 60 نفر از اعضای هیئت علمی و خانواده هایشان ، کارکنان دانشکده و اداره کل تربیت بدنی برگزار شد و شرکت کنندگان ،ضمن آشنایی با تیراندازی با اهداف پروازی نسبت به تمرین و تیراندازی به این اهداف اقدام نمودند و افراد شرکت کننده ضمن استقبال از این برنمامه درخواست نمودند که این قبیل برنامه ها برای آینده بیشترشود .

.

برگزاری کارگاه فوتبال :

در سومین روز از هفته آموزش از سرمربی ارزشمند تیم ملی نوجوانان فوتبال جمهوری اسلامی ایران آقای چمنیان برای برگزاری کارگاه فوتبال دعوت به عمل آمد که این کارگاه با حضور چشمگیر اساتید ، دانشجویان و تمامی دست اندرکاران فوتبال در سالن اجتماعات شهید آوینی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید در این کارگاه آقای چمنیان در خصوص تاکتیک های مربی گری و روان شناسی آن مطالبی را بیان کرد.

840048_min

840049_min