اطلاعیه جدید سامانه نوبت دهی تزریق واکسن کرونا دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد و خانواده محترمشان

به اطلاع کلیه همکاران دانشگاه فردوسی مشهد می رساند با پیگیری و موافقت با معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در کلیه مقاطع، برای اعضای خانواده دانشگاهیان بالای ۱۸ سال نیز در مرکز واکسیناسیون مهر دانشگاه انجام می‌شود.

لازم است دانشگاهیان محترم جهت تزریق واکسن کرونا و اخذ نوبت به سامانه زیر مراجعه نمائید

خواهشمند است به موارد زیر دقت داشته باشید:

نوبت گیری فقط از طریق این سامانه خواهد بود

به همراه داشتن کارت ملی، کارت پرسنلی و یا کارت دانشجویی الزامی می باشد.

باتوجه به اینکه واکسن توسط مرکز بهداشت استان روزانه تامین می گردد، سیستم نوبت دهی فقط برای یک روز بعد فعال می باشد. درصورت عدم تامین به موقع واکسن ،روز انتخاب شده به روز بعدی که واکسن تامین شده باشد منتقل و تاریخ روز واکسیناسیون جدید در سایت معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی اطلاع رسانی خواهد شد

درصورت عدم تطابق مشخصات ثبت شده از جمله سال تولد، باکارت ملی و کارت شناسایی (پرسنلی – دانشجویی) حتی باوجود تعیین نوبت واکسن تزریق نخواهد شد.

لازم به ذکر است واکسیناسیون همکاران دانشگاهی و خانواده محترمشان همچنین دانشجویان محترم مقطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشگاه فردوسی مشهد در مرکز تجمیعی واکسیناسیون مهر دانشگاه انجام می شود.