اطلاعیه تزریق واکسن دوز یادآور

قابل توجه دانشگاهیان محترم دانشگاه فردوسی مشهد

باتوجه به لزوم تزریق دوز یادآور برای دانشگاهیان محترم، مرکز بهداشت دانشگاه فردوسی مشهد در روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 الی 12 تا انتهای مرداد ماه اقدام به تزریق واکسن اسپایکوژن می نمایند. درصورتیکه همکاران تمایل به تزریق واکسن دارند از طریق شماه تلفن داخلی  6949 یا 6989 اقدام به ثبت نوبت فرمایند.

باتوجه به 16 دوزی بودن هر ویال واکسن اسپایکوژن در صورت رسیدن به حد نصاب واکسیناسیون در آن روز انجام خواهد شد.

جهت اطمینان از رسیدن به حدنصاب برای بازکردن ویال یک روز قبل ساعت 12:30 الی 13 تماس حاصل فرمایید.

*لازم به ذکر است از پذیرش افرادی که بدون نوبت مراجعه نموده اند و افرادی که در موعد ثبت نوبت مراجعه ننموده اند معذوریم.

* لطفاً فرد نوبت گیرنده درصورتیکه به هر دلیل قادر به مراجعه در روز ثبت نوبت نمی باشد 24 ساعت قبل به مرکز اطلاع رسانی نماید.

*درصورت عدم مراجعه شما در نوبت ثبت شده یک دوز واکسن منقضی می گردد.

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه فردوسی مشهد