ارتقای نحوه دسترسی به اینترنت برای اعضای دانشگاه فردوسی مشهد

دسترسی ساده و روان اعضای دانشگاه فردوسی مشهد به اینترنت، یکی از دغدغه‌ها و وظایف مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه  فردوسی مشهد است.

مرکز فاوای دانشگاه فردوسی مشهد با هدف ارتقای نحوه دسترسی و سرعت و روانی اتصال به اینترنت نسبت به تغییر معماری و ساختار فنی این دسترسی مبتنی بر فناوری‌های جدید اقدام کرده است که در سمت کاربران محترم به نام هات اسپات (صفحه ورود hotspot.um.ac.ir) شناخته می‌شود و در جدیدترین تغییر، رابط کاربری آن نیز بازطراحی شده است.

نحوه دسترسی ابتدا باید ساده، روان و سریع باشد و همزمان شاخصه‌های امنیتی، فنی و تسهیم عادلانه پهنای باند دانشگاه را نیز فراهم نماید. با توجه به تغییر فناوری‌‌ها و نحوه دسترسی و انتظارات از شبکه و اینترنت دانشگاه، تغییر نحوه دسترسی در مقاطع مختلف زمانی اجتناب‌ناپذیر است. با ورود حجم بالای ابزارهای قابل حملِ نیازمند اتصال به شبکه و اینترنت (لپ‌تاپ‌ها، تبلت‌ها، گوشی‌های هوشمند و . . .) نحوه دسترسی باید بتواند تمامی خواسته‌‌های ذینفعان را فراهم نماید.

این تغییرات، مزایای زیر را برای کاربران به همراه دارد:

ارتقای فنی و پردازشی سرویس‌دهندگان مرتبط با فرایند دسترسی اعضا به اینترنت

کاهش زمان اتصال به اینترنت

طراحی رابط کاربری جدید با امکان گزارش‌گیری حجم پهنای باند هر عضو و مدیریت میزان آن

امکان آزمون سرعت اینترنت برای هر عضو

امکان اطلاع‌رسانی مستقیم و ارائه راهنماهای مورد نیاز در صفحه رابط کاربری

امکان مشاهده میزان مصرف پهنای باند مصرفی کل دانشگاه در هر لحظه

اضافه‌نمودن سوال‌های متداول و شماره تلفن بخش‌های پشتیبانی فنی در تمام دانشکده‌ها و واحدهای دانشگاه