آغاز به کار مرکز واکسیناسیون مهر دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه مرکز تجمیعی واکسیناسیون در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

پس از رایزنی های انجام شده و مهیا کردن زیرساخت های لازم برای راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز واکسیناسیون مهر در محل غذاخوری مهر پردیس دانشگاه آغاز به کار کرد.

در مرکز واکسیناسیون مهر دانشگاه که در بلوار دانش میدان مصلی نژاد مقابل خوابگاه پردیس 8 (مصلی نژاد) واقع شده است، واکسیناسیون اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی، دانشجویان دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی از روز دوشنبه 22 شهریور ماه انجام می شود و لازم است کلیه همکاران دانشگاهی و دانشجویان محترم که در سامانه نوبت دهی

ثبت نام کرده و نوبت دریافت کرده اند از روز دوشنبه 22 شهریور ماه 1400 برای انجام فرایند واکسیناسیون به این مرکز مراجعه نمایند.

گفتنی است این مرکز واکسیناسیون از ساعت 9 صبح الی 13 فعال می باشد.

vaccine14006221

vaccine14006222