حضور مؤسس انجمن دانشجویان مسلمان شیعه دانشگاه نورث‌وسترن شیکاگو در دانشکده الهیات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه 22 خرداد 1401 نشستی با حضور دکتر حیدر داوودی مؤسس انجمن دانشجویان مسلمان شیعه، محقق پسادکتری دانشگاه نورث‌وسترن شیکاگو در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد و مدیر و برخی از اعضای هیأت علمی و اعضای کارگروه بین‌الملل دانشکده برگزار شد.

در این نشست دکتر داوودی در ابتدا به پیشینۀ نهاد دین و فعالیت‌های دینی غیرشیعیان در دانشگاه‌های آمریکا اشاره کرد و سپس توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های دینی مسیحیان، یهودیان و مسلمانان سنی در دانشگاه‌های آمریکا و فعالیت‌های دینی مسلمانان شیعه و دفتر امور دینی و معنوی دانشگاه نورث‌وسترن ارائه داد. نیازهای دانشجویان و باید و نبایدهای انجمن مسلمانان شیعه در این دانشگاه و فعالیت‌های مختلف این انجمن از جمله برنامه‌های علمی و مناسکی و جمعی به‌صورت خلاصه بیان شد. شکل‌دهی مراسم و برنامه‌های ویژه دهه محرم و اربعین، نماز، سخنرانی و درس‌گفتارها، کارگاه‌های علمی با موضوع تاریخ قرآن، تصویر زن در نهج البلاغه و تاریخ علم کلام در تشیع امامی از جمله فعالیت‌ها و موضوعات علمی این انجمن می‌باشد. این نشست با گفتگو دربارۀ امکان همکاری‌های علمی میان دانشکده الهیات و برخی دانشگاه‌های آمریکا پایان یافت.