انتصاب اعضای شورای راهبردی دانشگاه فردوسی مشهد

طی احکام جداگانه‌ای که از سوی دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد صادر شد، اعضای شورای راهبردی دانشگاه منصوب گردیدند.

در بخشی از این احکام آمده است:

همانطورکه مستحضرید در سالهای پایانی اجرای اولین برنامه راهبردی دانشگاه قرار داریم که باهمت بلند همکاران در مدیریت قبلی تدوین گردیده بود. لذا ضروری است در اسرع وقت، تدوین دومین برنامه راهبردی دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد در دستور کار قرار گیرد، که این مهم تشکیل شورای راهبردی دانشگاه را بیش‌ازپیش ضروری می‌نماید. لذا با عنایت به تجربه و شایستگی‌های جنابعالی، به‌موجب این حکم به‌عنوان عضو شورای راهبردی دانشگاه» منصوب می‌شوید.

آنچه در این دوره مدنظر است، توجه به کارکرد اصلی دانشگاه، یعنی آموزش، پژوهش و کاربست دانش و حل مسائل و مشکلات جامعه در قالب برنامه راهبردی چابک و عملیاتی می‌باشد.

اعضای شورای راهبردی دانشگاه:

دکتر پیش‌قدم، معاون آموزشی دانشگاه

دکتر بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

دکتر طاهری، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه

دکتر انصاری، معاون اداری و مالی دانشگاه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسینی مطلق، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دکتر رحیم‌نیا، عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم اداری و اقتصادی

دکتر خادمی، عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی

دکتر یوسفی، عضو هیئت‌علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دکتر مهارتی، مدیر برنامه، بودجه و نظارت راهبردی دانشگاه (دبیر شورا)

یکی از روسای دانشکده‌های دانشگاه

همچنین دکتر اطهری، عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم اداری و اقتصادی به‌عنوان نماینده اعضای هیئت‌علمی از سوی مجمع صنفی اعضای هیئت‌علمی در جلسات شورا حاضر حضور دارد.