اطلاعیه تمدید مهلت درخواست خوابگاه

قابل توجه دانشجویان روزانه غیربومی تحصیلات تکمیلی

دانشجویان روزانه، غیربومی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتریPh.D  که در نیم سال دوم سال تحصیلی 1401-1400 انتخاب واحد کرده و علی رغم تزریق سه دوز واکسن موفق به ثبت درخواست خوابگاه نشده اند و همچنین دانشجویانی که دو دوز واکسن خود را تزریق کرده اما زمان تزریق دوز سوم آنان نرسیده است (مشروط به ثبت تاریخ تزریق دوز سوم در پرتال دانشجویی)، می توانند از ساعت 8 صبح روز یکشنبه مورخ  28 فروردین  لغایت ساعت 24 روز دوشنبه 29 فروردین ماه سال 1401 درخواست خوابگاه خود را در پرتال دانشجویی ثبت کنند.

توجه:

ثبت درخواست خوابگاه به منزله پذیرش قطعی دانشجو در خوابگاه نیست و پس از بررسی توسط ادارات مرتبط در صورت واجد الشرایط بودن دانشجو درخواست خوابگاه قطعی خواهد شد.

یادآوری:

ـ جهت تسریع در فرایند بررسی و تخصیص اتاق، متقاضیان نسبت به پرداخت بدهی های قبلی اجاره بهای اسکان خود از طریق پرتال دانشجویی صندوق ، منوی پرداخت فیش اقدام کنند.

ـ دانشجویانی که تاکنون از خدمات سرای دانشجویی استفاده نکرده و در صندوق رفاه دانشجویان تشکیل پرونده نداده اند، ‌لازم است از طریق لینک https://bp.swf.ir نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

ـ دانشجویانی که در مقطع تحصیلی قبلی از خدمات صندوق رفاه (وام یا خوابگاه) استفاده کرده اند، لازم است پس از اطمینان از بسته شدن پرونده قبلی نسبت به ایجاد مقطع جدید اقدام کنند.

برای آشنایی با نحوه تشکیل پرونده و ایجاد مقطع به سایت refahsalamat.um.ac.ir قسمت راهنما مراجعه کنند.

مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد