پیام تسلیت رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت درگذشت دکتر سید محمد علوی مقدم استاد پیشکسوت دانشگاه فردوسی مشهد

به مناسبت درگذشت دکتر سید محمد علوی مقدم، استاد پیشکسوت گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد ، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی این مصیبت را به خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاهیان بزرگوار تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

از شمار دو چشم یک تن کم

وز شمار خرد هزاران بیش

دانشگاه فردوسی مشهد در اندوه از دست دادن شادروان دکتر سید محمد علوی مقدم، یکی از استادان پیشکسوت گروه زبان و ادبیات فارسی و چهره ماندگار کشور به سوگ نشسته است. اینجانب مراتب تاثر و اندوه خود را نسبت به درگذشت این استاد برجسته ابراز نموده و ضمن عرض تسلیت به خانواده ایشان و جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواستارم.

دکتر محمد کافی

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد