ارسال شده در تاریخ :

به گزارش روابط عمومی دانشکده کشاورزی همزمان با هفته پژوهش و فناوری، تفاهم نامه همکاری میان شرکت آرد قدس رضوی و گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد به امضاء رسید.

 

در این نشست، به با حضور دکتر محبت محبی، مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذائی و مدیران عامل شرکت آرد قدس رضوی برگزار شد، بر تقویت همکاری های فنی و تخصصی در سطوح مختلف بعنوان یکی از مهم ترین اهداف این تفاهم نامه تاکید شد و با توجه به جایگاه معتبر دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، مقرر گردید تا با امضای تفاهم نامه ای پنج ساله، طرفین در راستای ارتباطات علمی در حوزه های مختلف پژوهشی و آموزشی تشریک مساعی نمایند.

 

طراحی و اجرای پروژه های مشترک تحقیقاتی با توجه به اولویت های تعریف شده، چاپ مقالات علمی و برگزاری سمینارهای علمی، پژوهشی و آموزشی مشترک، برگزاری دوره های کارآموزی برای دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی و اجرای پایان نامه های تحصیلی مرتبط، حضور و نظارت اساتید و اعضای هیأت علمی گروه علوم و صنایع غذائی در فرآیندهای تحقیق و توسعه، ارتقاء سطح کیفی محصولات شرکت، استقرار تکنولوژی های مدرن تولید و سایر خدمات متقابل از مصادیق این تفاهم نامه به شمار میرود.

 

شایان ذکر است: شرکت آرد قدس رضوی، وابسته به بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی است که در زمینه فرآوری غلات با محوریت سبوس و آرد گندم محصولات پودری نیمه آماده و ارائه محصولات متنوع دیگر فعالیت می کند.