به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، در راستای تعامل و همکاریهای منطقهای دانشگاه فردوسی مشهد با سایر دانشگاههای جهان و با هماهنگی واحد بینالملل دانشجویان غیرفارسیزبان رئیس، معاونان و جمعی, از اعضاء هیئتعلمی دانشگاه حما سوریه بهاتفاق دکتر احسان قبول مدیر همکاریهای علمی بینالمللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد در مهرماه جاری از روند کاری و فعالیتهای واحد ویژه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند.
در این بازدید دکتر مصطفی مظاهری مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه و رئیس واحد ویژه صنایع غذایی اظهار داشت: هدف از ایجاد و تأسیس این واحدها در راستای دانشگاههای کارآفرین و تولید محصولات سلامتی بخش ازنظر عملکردی و تغذیهای است و افزود: در حال حاضر از ۶ واحد فعال در این مجموعه، واحد تحقیق و توسعه آرد و نان، نان با سبوس فرآوری شده ۱۲% و لواش ۶% با کاهش ۸۰ درصدی اسید فیتیک برای جذب بیشتر کلسیم، آهن، فسفر و روی، کاهش آکریل آمید با کاهش درجه حرارت و کاهش زمان پخت و حرارت غیرمستقیم، بدون آلودگیهای میکروبی و افزایش فیبر محلول برای تحرکات بیشتر دستگاههای گوارشی و جلوگیری از سرطان کولن و ... را در دستور کار خود دارد.
بازدید این بخش همزمان با تولید سنگک سبوسدار فرآوری شده ۱۲%، با استقبال گرم بازدیدکنندگان مواجه گردید.
هیئت بازدیدکننده همچنین از واحد تحقیق و توسعه فرآوردههای لبنی بازدید و از روند تولید و فرآوری محصولات لبنی با استفاده از شیر تولیدشده در واحد گاوداری گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی بدون هیچگونه افزودنی و نگهدارنده مطلع و در جریان ارتباط صنعت و دانشگاه قرار گرفتند.
واحدهای فعال در این گروه توانسته است چندین دانشجوی دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی را در حین و بعد از فارغالتحصیلی در گروههای تخصصی مربوط به هر واحد به کار گیرد و مشکلات مطروحه صنعت را بررسی و راهکارهای علمی مناسب را ارائه نماید
در ادامه بر ارتباط و همکاری تنگاتنگ گروه آگروتکنولوژی دانشکده کشاورزی در تولید محصولات ارگانیک همانند گوجهفرنگی اشاره گردید که منجر به تولید محصولات جانبی همانند رب گوجهفرنگی سالم گردید.
واحدهای تولید شکلات و سس هرکدام با ۳ دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد از واحدهای فعال دیگری بودند که هدف از ایجاد آنها تولید محصولات با فیبر و پروتئین بالا و فرمولاسیونهای جدید شکلات برای استفاده سربازان است که بسیار مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
ارسال کننده خبر: آمار