ارسال شده در تاریخ :

آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه با حضور دکتر کافی، رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه روز چهارشنبه، 26 آذرماه 1399 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که به علت رعایت پروتکل های بهداشتی تنها با حضور منتخبین برگزار و همزمان در وبینار معاونت پژوهشی پخش می شد، دکتر کافی با تبریک هفته پژوهش عنوان کرد: دانشگاه در سال جاری نیز مانند سال های گذشته افتخارآفرین بوده است و  این مهم، عیار فرهیختگی پژوهش در دانشگاه را نشان می دهد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه هر دانشجویی که زیر نظر استادان فارغ التحصیل می شود برگ افتخاری برای دانشگاه به شمار می آید، اضافه کرد: پژوهش فرآیندی سخت و طاقت فرسااست و در سال جاری و با وجود بحران کرونا این فرآیند با مشقت بیشتری همراه بوده است.

وی با بیان اینکه هنر دانشمندان و دانشگاهیان این است که پژوهش مستند و تکرار ناپذیر انجام دهند، عنوان کرد: تمام تلاش دانشگاه بر این بوده است که اعتبارات پژوهشی درگیر بروکراسی اداری نشود و امکانات فراهم باشد تا ساز و کار پژوهش دچار اختلال نشود.

دکتر کافی در پایان ابراز امیدواری کرد تا دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین مرکز علمی شرق کشور و خراسان بزرگ، به مرجعیت علمی دست یابد و بتواند برای حل مشکلات جامعه در قالب مسئولیت پذیری اجتماعی تلاش کند.

در ادامه دکتر بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان اینکه فرآیند پژوهش و فناوری در مسیر درست و حقیقی خود قرار دارد، گفت: از رسالت های دانشگاه این است که به نقطه ای برسیم که شأن دانشگاه در جامعه درست سنجیده شود و برای مطالبات تخصصی جامعه، پاسخی درخور داشته باشد.

معاون پژوهش و فناوری با اشاره به اینکه در زمینه ساختاری تلاش کرده ایم که قوانین و ضوابط برای همگان یکسان باشد، عنوان کرد: تقویت دوره پسادکترا، تلاش در بین المللی سازی دانشگاه، ایجاد مرکز فناوری های پیشرفته و همچنین پردیس علم و فناوری از اقدامات معاونت پژوهشی در سال های اخیر می باشد.

وی با سپاس از همکاری دکتر کافی در بخش پژوهش و فناوری ادامه داد: علم، نوآوری و فناوری باید در کنار هم قرار داشته باشند و نمی توان از پژوهش و علم ورزی غافل شد.

دکتر صال مصلحیان، مدیر پژوهشی دانشگاه نیز با توضیح روند انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر گفت: کمیته ای متشکل از معاونین پژوهشی 7 دانشکده براساس رزومه اعضای هیأت علمی و با شاخص های کیفی و توجه به رسته های مختلف به شناسایی منتخبین پرداخته اند.

وی با اشاره به 6 رسته پژوهشی شیمی و علوم مرتبط، مهندسی، علوم طبیعی و کشاورزی، علوم نظری، علوم اجتماعی و علوم انسانی خاطر نشان کرد: شاخص های ارزیابی در پنج رسته اولیه براساس تعداد مقاله، مجموع ارجاعات غیر خودی، متوسط ارجاعات غیرخودی، شاخص هرش با ضریب 2 ، مجموع IF   نشریه ها و متوسط IF   نشریه ها بوده است.

مدیر پژوهشی دانشگاه انتخاب پژوهشگر برتر در رسته علوم انسانی را متفاوت دانست و یادآور شد: کمیت و کیفیت مقالات پژوهشی با وزن 0/6 و کتاب تألیفی با وزن 0/4 در ارزیابی پژوهشگران این رسته لحاظ شده است.

گفتنی است در این مراسم  عنوان استاد ممتازی به دکتر محمدجعفر یاحقی، استاد گروه زبان و ادبیات فارسی اعطا شد و از زحمات وی برای سال ها تدریس و پژوهش در دانشگاه تقدیر شد.

اسامی پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه

پژوهشگر برتر کشوری: دکتر سهراب عفتی، استاد گروه ریاضی کاربردی

برگزیده همکاری جامعه و صنعت کشور: دکتر احد ضابط، دانشیارگروه مهندسی مواد و متالورژی

پژوهشگر برتر در رستۀ پژوهشی شیمی و علوم مرتبط : دکترمحمد ایزدیار، استاد گروه شیمی 

پژوهشگر برتر در رستۀ پژوهشی مهندسی: دکترحمید نیازمند، استاد گروه مهندسی مکانیک / دکترسید عبدالکریم سجادی، استاد گروه مواد و متالورژی

پژوهشگر برتر در رستۀ پژوهشی علوم طبیعی و کشاورزی: دکتر منصور علی آبادیان، استاد گروه زیست شناسی / دکتر پریسا طاهری، استاد گروه گیاه پزشکی

پژوهشگر برتر در رستۀ پژوهشی علوم نظری: دکترمحمود روشن، دانشیار گروه فیزیک

پژوهشگر برتر در رستۀ پژوهشی علوم اجتماعی: دکتر مسعود خوش سلیقه، دانشیار گروه زبان انگلیسی

پژوهشگر برتر در رستۀ پژوهشی علوم انسانی: دکتر سید مهدی زرقانی، استاد گروه زبان و ادبیات فارسی

منتخب تأثیرگذار در توسعۀ پژوهش و فناوری: دکتر ناصر شاه نوشی، استاد گروه اقتصاد کشاورزی

فناور برتر درگروه کشاورزی و منابع طبیعی: دکترکامران داوری، استاد گروه علوم و مهندسی آب

فناور برتر در گروه مهندسی و معماری: دکترحامد کامل نیا، دانشیارگروه  معماری

فناور برتر در گروه علوم و علوم انسانی: دکترمجید فولادیان، استادیار گروه علوم اجتماعی

مقاله برتر دانشگاه: خانم مهدیه عرفانیان، دانشجوی دکتری گروه آمار

نشریۀ برترکشوری و دانشگاه:

Iranian Journal of Veterinary Science and Technology

دکترحسام دهقانی، دانشکده دامپزشکی

کتاب برتر: کتاب  فیزیولوژی غدد  درون ریز مهره داران اثر دکترمرتضی بهنام رسولی، استاد گروه زیست شناسی

عضو وابسته برتر: دکتر امید ماهیان

کارشناس پژوهش و فناوری منتخب: محمد مهدی مطیعی،کارشناس پژوهش و فناوری مرکز لرزه نگاری

99092615

99092616

99092617.JPG

 

99092618.JPG

99092619.JPG

99092622.JPG

99092623.JPG

99092621.JPG