پیام دکتر محمد کافی (ریاست دانشگاه فردوسی مشهد) به دانشجویان نوورود

ارسال شده در تاریخ :

DrKafi1

دانشجویان عزیز، پذیرش و ورود همه شما عزیزان را به دومین دانشگاه جامع برتر کشور در نظام های رتبه بندی علمی تبریک می‌گویم. به جمع خانوادۀ بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد خوش آمدید. دانشگاهی که اکنون بیش از هفتاد سال است که با شعار «خرد باید و دانش و راستی» مایه افتخار، سربلندی و نام‌آوری در عرصه‌های گوناگون علمی، فناوری و اجتماعی بوده است.

دانشگاهی که دوران جدید تحصیلی خویش را در آن آغاز کرده اید، دانشگاهی است که بزرگ مردان و نیکو بانوان بسیاری را در حوزه‌های علمی، ادبی و مدیریتی به جامعه و کشور در طول هفت دهه عمر خویش معرفی کرده است، از شریعتی‌ها و آشتیانی‌ها و شفیعی کدکنی‌ها تا مدیران و نمایندگانی که در برهه‌های گوناگون تاریخی، سکان هدایت یک وزارتخانه یا نهاد علمی و اجرایی کشور عهده دار بوده و می باشند.

دانشگاه فردوسی مشهد را شاید بتوان تنها دانشگاه ایران دانست که نامش هم یادآور زیست بوم کهن خراسان و مکتب فکری و اعتقادی برخاسته از این مهد علم، ادب و هنر ایران زمین است و هم یادآور نام مشهد و وجود بارگاه امام رئوف شیعیان. اکنون باید قدر بدانید جایگاهی که در آن فصل جدید علم آموزی و خردورزی عالیه را آغاز کرده اید چه مکان مهم و گران سنگی است. دانشگاه فردوسی مشهد با 13 دانشکده، هشت پژوهشکده و چندین مرکز و هسته پژوهشی و نیز دارا بودن بیش از 800 عضو هیأت علمی، 700 کارمند و بیش از 25000 دانشجو، زیست بوم علمی و بزرگترین قطب علمی در پهنه خاوری ایران است. هم‌چنین این دانشگاه بالاترین میزان دانشجو و دانش پذیر بین‌الملل را از بیش از 25 کشور جهان در بین دانشگاه‌های ایران دارد و می‌توان گفت به معنای واقعی واژه یونیورسیته، جهانی است کوچک از تفکرات، زبان ها و آیین‌های گوناگون.

اگرچه باید پذیرفت شرایط کنونی جهان از بابت شیوع بیماری کرونا، نعمت دیدارهای چهره به چهره و برپایی جشن آغاز سال تحصیلی را در پردیس زیبای دانشگاه از ما گرفت اما فرصت بهره‌مندی و گشایش فصل جدیدی از آموزش را با بازشدن پنجره مجازی برای ما گشوده است. اکنون به سبب حفظ سلامت شما و همگام با تمام دنیا، از پنجره جهان مجازی به همه شما عزیزان درود می‌فرستم و به همه شما برای کوشش و سخت کوشی در قبولی در آزمون سراسری و ورودتان به دانشگاه بلندآوازه فردوسی مشهد خدا قوت.

به عنوان سکاندار هدایت این دانشگاه بزرگ به شما اطمینان می‌دهم که همکاران سخت‌کوش من در دانشگاه فردوسی مشهد تمام تلاش خویش را می‌کنند تا شما دانشجویان نوورود دانشگاه در کنار خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد، در این شرایط ویژه حداکثر بهره و کارایی را در آموزش و کسب دانش از طریق درگاه مجازی ببرید و فراموش نکنید که سهم بزرگی از افتخارات دانشگاه ریشه در تلاش، موفقیت و انگیزه امروز شما جوانان برومند و مستعد ایران دارد. جوانانی که آینده ایران در گرو امید، تلاش و همّت امروز شما عزیزان است. امیدوارم که بزودی همچون گذشته، چهره شاداب و پرانگیزه شما دانشجویان عزیز را در کلاس‌های درس و پردیس دانشگاه شاهد باشیم؛ تا آن زمان تمام امکانات علمی، رفاهی و پژوهشی این دانشگاه بزرگ به صورت مجازی به همه شما عزیزان خدمات ارائه خواهد کرد.

برای همه شما در کنار خانواده عزیزتان آرزوی سلامتی و شادابی دارم و مجدد ورودتان را به دانشگاه دیرینه سال فردوسی مشهد تبریک گفته و برایتان بهروزی و موفقیّت از پروردگار متعال آرزومندم.

میاسای ز آموختن یک زمان                                  ز دانش میفکن دل اندر گمان

شاد و پیروز باشید

دکتر محمد کافی