امین حاجی وند رتبه اول در پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست و رتبه دوم پژوهشگر برتر در جشنواره شهید بهشتی قوه قضائیه

MrHajiVand

به نام دادار یکتا

امین حاجی وند متولد ۱۳۷۳، دانشجوی دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی دانشگاه فردوسی مشهد ورودی ۱۳۹۸ هستم. بنده عضو استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد (خوشه ۱ ستارگان) و بنیاد ملی نخبگان بوده و در جشنواره های مختلف علمی همچون جشنواره شهید بهشتی قوه قضائیه و جایزه ملی محیط زیست در سال های بعد از قبولی در دانشگاه مقام برگزیده را به دست آوردم و بیش از ۳۰  مقاله علمی پژوهشی ملی و بین المللی و همایشی در رزومه خویش دارم. به این تقدیر خدای متعال را شاکرم که از سال ۱۳۹۸ به دانشگاه فردوسی مشهد که ستاره دانشگاه های ایرانی و جهانی است راه یافتم. وجود اساتید پرتلاش و نخبه حقوقی همچون دکتر جوان، دکتر حسینی، دکتر سیدزاده و دکتر ساداتی که تحصیل کرده بهترین دانشگاه های جهانی و ملی هستند و با یاری این  بزرگواران توانستم کارهای پژوهشی مهمی انجام دهم، امکانات رفاهی وآموزشی والا و ... از ویژگی های بارز  دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد است که به بقیه بزرگواران، پیشنهاد ادامه تحصیل در این دانشگاه را دارم.

ای دانشگاه فردوسی همچنان دانشگاه بزرگ فردوسی بمان، آمین