مراسم مجازی افتتاحیه دوره آموزشی "بررسی وضعیت مسیحیت در آسیا" با سخنرانی رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد

مراسم افتتاحیه دوره آموزشی "بررسی وضعیت مسیحیت در آسیا" با سخنرانی دکتر غلامرضا رئیسیان، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی در روز دوشنبه 21 مهرماه 1399 به صورت مجازی برگزار گردید.

این دوره آموزشی بر اساس همکاری مشترک دانشگاه مونستر آلمان و دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد به مدت دو ماه و به صورت آنلاین و با هدف بررسی وضعیت مسیحیت در آسیا در چشم‌انداز تاریخی و بینادینی، شامل 16 جلسه و طی 8 هفته سخنرانی تخصصی است که توسط استادان و اندیشمندان برجسته کشورهای مختلف ارائه می شود و شرکت کنندگانی از کشورهای مختلف از جمله  ایران، آلمان، هندوستان، ایتالیا و اتریش در آن به ارائه دیدگاه خواهند پرداخت. این دوره مورد حمایت موسسه علمی ADDA (سازمان همکاری های علمی و آکادمیک) آلمان می باشد.