قابل توجه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد:

دانشجویان عزیز دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تبریک مجدد بهار ۱۳۹۹ و آرزوی سالی سرشار از موفقیت، سلامتی و شادی برای شما عزیزان، به اطلاع می رساند به دنبال شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور و پیش بینی روند افزایشی آن در هفته های آتی و پیرو سیاست دولت و الزام به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماندن در خانه، دانشگاه فردوسی مشهد پس از پایان تعطیلات، تحت هیچ عنوان پذیرای دانشجویان عزیز در خوابگاه ها نخواهد بود. بدون شک این تصمیم جهت حفظ سلامت شما دانشجویان محترم گرفته شده است و تا زمان برگشت شرایط مناسب، لطفا در شهرستان محل اقامت خود بمانید و دیگران را به ماندن در خانه ترغیب کنید. دانشگاه فردوسی مشهد نهایت مساعدت را با دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خصوص دفاع پایان نامه و ادامه تحقیقات آزمایشگاهی خواهد داشت. دانشجویان عزیز تا زمان ابلاغ بازگشایی فیزیکی، همچون گذشته می توانند بصورت مجازی فرآیندهای آموزش و پژوهش را پیگیری نمایند. امکان دفاع رساله در صورت موافقت راهنما، گروه و شورای تحصیلات تکمیلی بصورت مجازی مقدور خواهد بود.

با آرزوی سلامتی و شادی برای شما عزیزان.

روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد