فراخوان ثبت‌نام سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور اعلام شد

فراخوان شرکت در مرحله دانشگاهی سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به‌منظور فراهم آوردن زمینه‌ای جهت انس بیش‌ازپیش دانشجویان با کلام مقدس الهی و مفاهیم تعالی‌بخش آن در محیط دانشگاه‌ها منتشر شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد این جشنواره شامل بخش‌های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری می‌باشد. دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد می‌توانند جهت ثبت‌نام در مرحله دانشگاهی پس از مطالعه کامل مندرجات این خبر و آیین‌نامه پیوست، از طریق فرم ثبت‌نام الکترونیکی ذیل خبر اقدام نمایند. لازم به ذکر است که این دوره از مسابقات در 6 بخش 1-بخش آوایی 2- بخش معارفی 3- بخش پژوهشی 4- بخش ادبی 5- بخش هنری 6- بخش فناوری برگزار می‌گردد.

شرح بخش‌های مسابقه

الف آوایی؛ شامل رشته‌های:

تلاوت تحقیق

تلاوت ترتیل

حفظ 5 جزء اول

حفظ 10 جزء اول

حفظ 20 جزء اول

حفظ کل رشته‌های حفظ در مرحله دانشگاهی به‌صورت کتبی برگزار می‌شود.

دعا و مناجات خوانی

اذان برادران

تواشیح برادران

در این سه رشته شرکت‌کنندگان برتر دانشگاه بعد از داوری مستقیماً به مرحله کشوری دعوت می‌شوند.

‌ب معارفی؛ شامل رشته‌های:

مفاهیم نهج‌البلاغه

مفاهیم صحیفه سجادیه

حفظ موضوعی قرآن کریم

آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن

آشنایی با احادیث اهل‌بیت ع(

آشنایی با سیره‌ی معصومین ع(

احکام

پرسمان معارفی

سبک زندگی ایرانی و اسلامی

محتوای رشته‌ها به‌صورت کامل در فایل آیین‌نامه که در انتها آمده است موجود می‌باشد.

‌ج پژوهشی؛ شامل رشته‌های:

تلخیص کتاب

مقاله‌نویسی

‌د ادبی؛ شامل رشته‌های:

شعر

داستان

فیلم‌نامه‌نویسی و نمایش‌نامه نویسی

‌هـ هنری؛ شامل رشته‌های:

خوشنویسی

نقاشی

عکس

تذهیب

فیلم کوتاه

معرق و منبت

طراحی پوستر

‌و فناوری؛ شامل رشته‌های:

تولید نرم‌افزار و اپلیکیشن

کانال شبکه‌های مجازی

نکته مهم:

شرکت در بخش‌های مختلف جشنواره بلامانع می‌باشد. به این صورت که شرکت‌کنندگان در رشته‌های آوایی یا معارفی می‌توانند در دیگر بخش‌های پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری نیز شرکت نمایند. لازم به ذکر است جهت ثبت‌نام در هر رشته لازم است جداگانه فرم ثبت‌نام را تکمیل و ارسال نمایید.

زمانبدی برگزاری مسابقات:

بخش شفاهی برادران: دوشنبه، 14 اسفندماه 1396

بخش شفاهی خواهران: سه‌شنبه،15 اسفندماه 1396

زمان برگزاری مسابقات حفظ و بخش معارفی (خواهران و برادران): به‌صورت هم‌زمان در تاریخ 7 اسفندماه 1396 برگزار خواهد شد. مهلت ارسال آثار در بخش‌های پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری: 20 اردیبهشت 1397 کلیه رشته‌های بخش پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری دارای دو مرحله دانشگاهی و سرا سری می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از منابع و قوانین مسابقات به واحد قرآن و عترت مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد مراجعه نمایید.

ارتباط با واحد قران و عترت قرآن و عترت (ساعات
11 الی 14): 38806486-051