سخنرانی استاد گروه ریاضی محض دانشگاه فردوسی مشهد، با موضوع "رزومه نویسی" به مناسبت هفته پژوهش

دکتر عرفانیان استاد گروه ریاضی محض دانشگاه فردوسی مشهد، به مناسبت هفته پژوهش به ایراد سخنرانی با موضوع "رزومه نویسی" پرداخت. وی در این سخنرانی که در روز شنبه ۲۳ آذرماه ساعت ۱۳ در دانشکده علوم ریاضی برگزار گردید به بیان موضوع رزومه نویسی پرداخت. ابتدا به دو نوع رزومه که شامل رزومه حرفه ای و شغلی و نیز رزومه تحصیلی و دانشگاهی یا سی وی است اشاره نمود و ضمن توصیف هر کدام به بیان ۱۸ سوال در این رابطه و پاسخگویی به آنها پرداخت. از جمله موضوعات مطروحه در این سوالات می توان به تفاوت رزومه کاری با سابقه کار، بخش های مهم رزومه کاری در استخدام ها، اهمیت شکل ظاهری رزومه، تناسب محتوای رزومه با نوع سازمان مورد درخواست، و تفاوت ها و شباهت های رزومه کاری با سی وی اشاره نمود.

جلسه با با سوالات حاضران و پاسخگویی توسط سخنران در ساعت ۱۴ خاتمه یافت. لازم به توضیح است که در رابطه با نوع دوم رزومه یعنی سی وی قرار بود دکتر احمدی استاد گروه آمار دانشکده نیز در ادامه سخنرانی داشته باشند که به دلیل کمبود وقت به زمان دیگری موکول شد.