دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد نایب‌قهرمان مسابقات تکواندو دانشگاه‌های منطقه 9 کشور

تیم تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات تکواندو دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور که از تاریخ 27 لغایت 29 آذرماه 98 به میزبانی دانشگاه دامغان برگزار شد موفق به کسب نایب‌قهرمانی این مسابقات شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، مسابقات تکواندو دانشگاه‌های منطقه 9 کشور در دودسته پومسه و کیوریگی برگزار شد که در پایان این مسابقات در هر دودسته عنوان نایب‌قهرمانی به نام دانشگاه فردوسی مشهد ثبت شد. یک طلا و چهار برنز در دسته کیوریگی و مقام دوم تیمی و یک برنز پومسه حاصل کار تکواندوکاران دانشگاه فردوسی مشهد بود که ضمن دریافت مدال طلای این رقابت‌ها سهمیه مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان کشور را نیز کسب نمود.