جلسه هماهنگی برگزاری مراسم گرامیداشت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

جلسه هماهنگی حضور دانشگاهیان در مراسم تشییع سردار پرافتخار سپاه اسلام، حاج قاسم سلیمانی همچنین مراسم گرامیداشت ایشان روز شنبه ۱۴ دی‌ماه در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه و مدیران این حوزه، دکتر عادل سپهر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، در این جلسه پس از هماهنگی‌های صورت گرفته قرار شد دانشگاهیان در مراسم تشییع سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی حضور پرشور داشته باشند.

در ادامه برای برگزاری مراسم گرامیداشت شهادت سردار بزرگ و پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه ایشان و آقای ابو مهدی مهندس با حضور دانشگاه‌های شبکه جامع دانشگاه‌های استان برنامه‌ریزی گردید و مقرر شد این مراسم روز دوشنبه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت زهرا (س) پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شود، همچنین مراسم زیارت عاشورا یادبود این شهید بزرگوار و همراهانشان با حضور دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد ساعت 7:30 صبح روز چهارشنبه 18 دی‌ماه 1398 در مسجد امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.