بورس تحصیلی طرح ERASMUS PLUS و ERNST MACH دانشگاه FHJ کشور اتریش

news187_1

بر اساس همکاری‌های دوجانبه دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه  FHJ  اتریش ، بورسیه کامل از سوی اراسموس پلاس و ارنست ماخ برای طرح تبادل استاد و دانشجو در نظر گرفته‌شده است. این بورسیه  به‌منظور تبادل دانشجو به مدت یک الی دو ترم تحصیلی و اساتید برای مدت یک الی دو هفته در دانشگاه   FHJ  کشور اتریش می‌باشد.

ظرفیت پذیرش در این بورسیه 6-5 نفر از دانشجویان جاری تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد برای تحصیل در دانشگاه FHJ به مدت 2-1 ترم تحصیلی می‌باشد . همچنین 2 عضو هیات علمی برای مدت 2-1 هفته هست.

اساتید و دانشجویان در تمامی دانشکده‌ها و گرایش‌ها می‌توانند متقاضی باشند  منوط به این شرط که موضوع تحقیق متقاضی به مدیریت ، تجارت و بازرگانی مربوط باشد. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص به سایت دپارتمان مدیریت دانشگاه  FHJ  مراجعه نمایید.

مدارک موردنیاز اساتید برای استفاده از بورسیه:

1- موافقت از استاد طرف همکاری در دانشگاه FHJ (جهت همکاری در مدت حضور در آن دانشگاه)

2- دو مقاله انگلیسی چاپ‌شده  در مجلات معتبر

3- شناسنامه علمی (CV)

4- نقشه راه  و برنامه‌ای که استاد  مدنظر دارد در دوره زمانی حضور خود در دانشگاه مقابل به انجام رساند.(ارائه مقاله، شرکت در کنفرانس و ...)

مدارک موردنیاز دانشجویان جاری برای استفاده از بورسیه طرح تبادل دانشجو:

1-  مدارک معتبر زبان انگلیسی ( GRE, TOEFL, IELTS)

2-  شناسنامه علمی (CV)

3-  دو توصیه‌نامه از اساتید دوره تحصیل دانشجو

4-  نقشه راه  و برنامه‌ای که دانشجو مدنظر دارد در دوره زمانی حضور خود در دانشگاه مقابل به انجام رساند.

5-  گذراندن حداقل 4 درس در دانشگاه  FHJ موردپذیرش گروه و دانشکده ( با امضا و مهر) و در راستای برنامه پژوهشی دانشجو

6-  تطبیق واحدهای دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه مربوطه ( لیست دروسی که قرار است در دانشگاه FHJ  در یک یا دو ترم گذرانده شود با امضا و مهر گروه و ریاست دانشکده)

7- ارائه گزارش ماهانه پیشرفت تحصیلی به مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی

8- همه مدارک  به زبان انگلیسی  در نامه‌ای که ریاست دانشکده، دانشجو را معرفی خواهد نمود، به پیوست برای خانم دکتر قندهاریون مدیر گروه توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد ارسال گردد.

کلیه مدارک می‌بایست حداکثر تا  تاریخ  10 شهریور  1398 به دفتر مدیریت همکاری‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد  ارسال گردد.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید باخانم حسن‌زاده کارشناس مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه  با شماره 38802490  تماس بگیرید.