اطلاعیه شرایط و نحوه درخواست خوابگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

قابل توجه کلیه دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری PhD  که درس پایان نامه و رساله دارند:

جهت درخواست خوابگاه برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1399-1400 می توانند از تاریخ 1399/11/05 با مراجعه به پورتال دانشجویی / منوی امور دانشجویی / امور خوابگاه  نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

نکات قابل توجه :

1. کلیه دانشجویان اعم از ساکنین فعلی و غیرساکنین که واجد شرایط ضوابط آموزشی مطابق با انتخاب واحد نیمسال دوم هستند، باید نسبت به ثبت درخواست از طریق پورتال دانشجویی اقدام نمایند.
  2. با توجه به اینکه درخواست خوابگاه دانشجویان به ترتیب باید توسط استاد راهنما (در پورتال پویا)، مدیر گروه (در سیستم سدف / سامانه آموزشی) و معاون پژوهشی و یا آموزشی ( در سیستم سدف / سامانه آموزشی) تایید شود، لذا از دانشجویان محترم تقاضا می شود تا قبل از شروع نیمسال دوم، پیگیری های لازم را جهت اخذ تاییدیه های مذکور نمایند.
  3. بدیهی است تاییدیه ی اداره رفاه دانشجویان منوط به پرداخت اجاره بهاء نیمسال قبل می باشد.
  4. دانشجویان واجدشرایط متقاضی اسکان در خوابگاه پردیس هشت، نیاز به ثبت درخواست از طریق پورتال دانشجویی ندارند و می بایست درخواست ایشان توسط دانشکده مربوطه از طریق اتوماسیون اداری پس از تایید استاد راهنما، مدیر گروه ، معاون پژوهشی و یا معاون آموزشی ، به مدیریت رفاه و سلامت ارسال شود.
  5. تاریخ شروع اسکان در نیمسال دوم طبق تقویم آموزشی 1399/11/15 می باشد.                                                                                          مشاهده اطلاعیه در قالب فایل PDF