اطلاعیه ثبت نام دوره آموزشی کارتابل کار و سامانه مدیریت درخواست‌ها (تیکتینگ)

دوره آموزشی "کارتابل کار و سامانه مدیریت درخواست‌ها (تیکتینگ)" در سال جاری، وی‍ژه کارکنان محترم دانشگاه به مدت 2 ساعت به صورت مجازی برگزار می‌گردد. کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام می‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندی منوی برنامه ریزی و توسعه منابع زیر منوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاریخ 23 اردیبهشت 1399 لغایت پایان وقت اداری 27 اردیبهشت 1399 جهت شرکت در دوره مذکور اقدام نمایند.

* بدیهی است پس از تایید مدیر مربوطه و در صورت وجود ظرفیت، ثبت‌نام در دوره، نهایی می‌گردد.

* دوره آموزشی مذکور، دارای آزمون پایانی می‌باشد.

* لینک برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

تاریخ برگزاری دوره: دوشنبه 29 اردیبهشت 1399

ساعت برگزاری: 16-14

مدرس: مهندس شریعتی

1)لازم به ذکر است تنها کسانی می‌توانند در این دوره‌ شرکت نمایند که وضعیت ثبت‌نام آن‌ها "تایید شده" باشد.

2)افرادی مجاز به شرکت در دوره‌ فوق می‌باشند که قبلا در دوره‌های مشابه با این دوره‌ شرکت نکرده باشند.

3)چنانچه همکارانی پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداری نمایند، در انتخاب دوره‌های بعدی با محدودیت مواجه خواهند شد.

4)غیبت در این دوره مجاز نمی‌باشد.

5)در راستای افزایش کیفیت و بهبود نقایص احتمالی موجود در برگزاری دوره‌های آموزشی، از همکاران ارجمند تقاضا می‌گردد، با مراجعه به پورتال کارمندیی، منویی امکانات و زیرمنوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لینک نظرسنجی، فرم نظرسنجی دوره آموزشی را از تاریخ 30 اردیبهشت لغایت 6 خرداد 1399 تکمیل نمایند (صدور گواهینامه آموزشی منوط به تکمیل فرم مذکور در پورتال کارمندی می‌باشد).