اطلاعیه ثبت نام دوره آموزشی "اصول گزارش‌نویسی و مکاتبات اداری"

دوره آموزشی "اصول گزارش‌نویسی و مکاتبات اداری" در سال جاری، وی‍ژه کارکنان محترم دانشگاه به مدت 8 ساعت به صورت مجازی برگزار می‌گردد. کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام می‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندی- لبه برنامه ریزی و توسعه منابع- منوی تشکیلات و منابع انسانی- زیرمنوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاریخ 30  لغایت پایان وقت اداری 31 تیرماه 1399 برای شرکت در دوره مذکور اقدام نمایند.

* بدیهی است پس از تایید مدیر مربوطه و در صورت وجود ظرفیت، ثبت‌نام در دوره، نهایی می‌گردد.

* دوره آموزشی مذکور، دارای تکلیف و آزمون پایانی می‌باشد.

* لینک برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

یادآوری:

1) لازم به ذکر است تنها کسانی می‌توانند در این دوره‌ شرکت نمایند که وضعیت ثبت‌نام آن‌ها "تایید شده" باشد.

2) افرادی مجاز به شرکت در دوره‌ فوق می‌باشند که قبلا در دوره‌های مشابه با این دوره‌ شرکت نکرده باشند.

3) غیبت مجاز در این دوره حداکثر 1 جلسه می‌باشد.

4) تاخیر در ورود و تعجیل در خروج بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است برای غایبین در دوره گواهینامه آموزشی صادر نخواهد شد.

5) چنانچه همکارانی پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداری نمایند، در انتخاب دوره‌های بعدی با محدودیت مواجه خواهند شد.

6) در راستای افزایش کیفیت و بهبود نقایص احتمالی موجود در برگزاری دوره‌های آموزشی، از همکاران ارجمند تقاضا می‌گردد، با مراجعه به پورتال کارمندی، منوی امکانات و زیرمنوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لینک نظرسنجی، فرم نظرسنجی دوره آموزشی را از تاریخ 16 مرداد لغایت 6 شهریور 1399 تکمیل نمایند (صدور گواهینامه آموزشی منوط به تکمیل فرم مذکور در پورتال کارمندی می‌باشد).