ارسال شده در تاریخ : دوشنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۹

کنگره مشترک هوش محاسباتی (CCI2020) توسط قطب علمی رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات در دانشگاه فردوسی مشهد درتاریخ  12-14 شهریورماه ۱۳۹۹ با حمایت انجمن‌های علمی کشوری، انجمن سیستم‌های فازی ایران و انجمن سیستم‌های هوشمند ایران با اولویت قرار دادن حفظ سلامتی شرکت‌کنندگان، به صورت کاملا مجازی برگزار خواهد شد.

هزینه ثبت نام ها برای کلیه نویسندگان مقالات به مقداردانشجویی کاهش پیدا کرده است. همچنین تعداد محدودی بورسیه جهت ثبت نام رایگان شرکت کنندگان غیر نویسنده در نظر گرفته شده است. اطلاعات بیشتر در هفته های جاری بر روی سایت کنگره بارگذاری خواهد شد.

امید است با مشارکت فعال شما عزیزان بتوانیم با ارائه ی بیش از ۱۵۰مقاله، ۱۰ سخنرانی کلیدی و ۵ نشست عمومی، یک رویداد به یاد ماندنی و هیجان انگیز در سال ۲۰۲۰ برای کلیه شرکت کنندگان محترم این کنگره به ارمغان بیاوریم.

خدمت به جامعه انسانی و پاسخگویی به مشکلات اساسی کشور از طریق به‌کارگیری مفاهیم و ابزارهای گسترده سیستم‌های هوشمند موضوع اصلی این کنگره ملی تعریف‌شده است.

دبیرخانه کنگره:

ایران، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، قطب محاسبات نرم و پردازش هوشمند اطلاعات

وب‌سایت: http://cci.um.ac.ir

برنامه مجازی کنگره