ارسال شده در تاریخ : دوشنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۸

sistemi98

اولین کنفرانس ملی "تفکرسیستمی‌درعمل" در جوار بارگاه ملکوتی حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع)، در تاریخ بیستم تا بیست و یکم آذر ماه سال 98 توسط دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. از کلیه پژوهشگران و متخصصان در رشته‌های مختلف به‌ ویژه مدیریت و مهندسی صنایع تقاضا می‌شود تا مقالات خود که حاوی آخرین یافته‌های علمی در محورهای کنفرانس می‌باشند را به دبیرخانه ارسال کنند.

زمینه‌های اصلی کنفرانس:

تفکر سیستمی، مفاهیم، چالش‌ها و فرصت‌ها، رویکردهای ساختاردهی به مسئله (تحقیق در عملیات نرم)، پویایی‌شناسی سیستم‌ها و کنترل بهینه، شبیه‌سازی
همزمان با برگزاری کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی، پنل‌های مقالات، میزگردهای تخصصی با حضور صاحبنظران دانشگاهی و سازمان‌های مرتبط در زمینه‌های موضوعی کنفرانس برگزار خواهند شد. از علاقمندان دعوت می‌شود تا پیشنهادهای خود را درباره موارد فوق به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنند. نظر به تاکید کمیته سیاستگذاری و همچنین ضرورت ارتباط بیشتر دانشگاه و جامعه، کمیته برگزارکننده کنفرانس در این دوره در نظر دارد توجه ویژه‌ای به بخش ارتباط با جامعه نماید. در این راستا و به منظور حضور بیشتر سازمان‌های تولیدی و خدماتی و تشویق پژوهش‌های کاربردی، نشست‌های ویژه‌ای به این منظور اختصاص داده خواهند شد. انتظار داریم متخصصین و پژوهشگران پژوهش‌های کاربردی با مشارکت هرچه فعال‌تر خود، به پربارتر شدن هرچه بیشتر این بخش و همچنین سایر بخش‌های علمی کمک کنند.

برای اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس http://stinp.um.ac.ir مراجعه فرمائید