ارسال شده در تاریخ : دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

با عنایت به نقش و اهمیت فزاینده  معماری سازمانی در طراحی و پیاده‌سازی فرآیندها، خدمات و سامانه‌های سازمانی براساس چارچوب‌ها، الگوها و مدل‌های مرجع ملی و بین‌المللی، پنجمین همایش ملی پیشرفت‌های معماری سازمانی با هدف ایجاد بستری مناسب برای ثبت، ارائه و تبادل دستاوردهای پژوهشی و تجربیات عملی دست‌اندرکاران این حوزه در سطح کشور توسط دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری انجمن انفورماتیک ایران در روزهای 10 و 11 آذرماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. لذا بدینوسیله از پژوهشگران و متخصصان این حوزه دعوت می‌نماییم تا نتایج تلاش‌های علمی، پژوهشی و تجربی خود را در قالب مقالات علمی و کاربردی به این همایش ارسال نمایند. مقالات کامل به زبان‌ فارسی (با چکیده انگلیسی) و زبان انگلیسی قابل ارسال می‌باشند. پس از طی فرآیند داوری علمی و محتوایی توسط کمیته داوران، مقالات پذیرفته شده، امکان ارائه در همایش خواهند داشت.

محور اصلی این دوره از همایش مدیریت بحران با کمک معماری سازمانی شامل موضوعاتی از قبیل تاب‌آوری، پایداری و مدیریت مخاطرات است. علاوه بر موضوعات مذکور، نویسندگان می‌توانند مقالات خود را در محورهای زیر و دیگر موضوعات مرتبط ارسال نمایند:

1. معماری سازمانی و چارچوب‌ها و مدل‌های مرجع
  2. مهندسی سازمان، مدیریت داده‌ و فرایندهای کسب‌وکار
  3. رهیافت‌ها و فناوری‌های هوشمند در معماری سازمانی
  4. تحول دیجیتال و معماری سازمانی
  5. دولت الکترونیکی
  6. مهندسی سرویس
  7. آموزش و انتقال تجربیات معماری سازمانی

همچنین امکان برگزاری و شرکت در نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و رقابت برای «جایزه معماری سازمانی» در همایش فراهم می‌باشد. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌گاه همایش به آدرس: https://www.ncaea2021.um.ac.ir مراجعه فرمایید.

memari