ارسال شده در تاریخ : یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷

ramz98

پس از برگزاری موفقیت‌‌آمیز 15 دوره از کنفرانس بین ‌المللی انجمن رمز ایران طی 18 سال گذشته، شانزدهمین دوره این کنفرانس در 6 و 7 شهریور 1398، با هدف هم‌‌افزایی دانش پژوهش‌گران و صنعت‌گران حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی و نیز انتشار یافته‌‌های نو و بدیع در این زمینه، در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

آشنایی و ارتباط استادان، پژوهش‌گران، صنعت‌گران، مدیران و کلیه علاقه‌‌مندان این حوزه، بررسی چالش‌‌های علمی و اجرایی در فرآیند کاربری این فن در فضای مجازی و تأکید بر امن‌‌سازی فضای تبادل اطلاعات در کشور از دیگر اهداف برگزارکنندگان است.

با توجه به گسترش اینترنت اشیاء در کشور و کاربردهای آن در صنایع مختلف در سال‌های اخیر، موضوع «امنیت اینترنت اشیاء» به عنوان محور ویژه علمی-ترویجی برای کنفرانس انتخاب شده است تا فضای تعامل بیشتری برای ارتباط میان دانشگاهیان، محققین و صنعت‌گران کشور در این حوزه ایجاد شود.

کمیته علمی این کنفرانس از تمامی استادان، دانشجویان و صنعت‌گران دعوت می‌‌نماید با ارسال مقاله‌ها و حضور خود در این رویداد علمی شرکت نمایند. در ضمن از کلیه پژوهش‌گران دعوت می‌شود مقاله‌های خود را که حاوی آخرین نتایج تحقیقات علمی در یکی از محورهای کنفرانس یا سایر زمینه‌‌های مرتبط است، به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

انجمن رمز ایران از این پس علاوه بر فراخوان متداول بهاره خود یک فراخوان پاییزه نیز برای دریافت مقاله‌ها اعلام می‌نماید. اولین فراخوان پاییزه انجمن برای ارائه مقاله‌ها در کنفرانس شانزدهم به شرح زیر اعلام می‌شود:

آخرین مهلت ارسال مقاله‌ها در فراخوان پائیزه: 30 آذر 1397

اعلام نتایج داوری فراخوان پائیزه: ۳۰ دی 1397

به مقاله‌های پذیرفته شده پس از ثبت‌نام در کنفرانس گواهی پذیرش اعطا می‌شود و ارائه مقاله‌ها در زمان برگزاری کنفرانس صورت خواهد گرفت.