ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸

سومین کنگره‌ بین‌المللی "سلول‌های‌بنیادی و پزشکی ‌بازساختی" در چارچوب کنسرسیوم MashhadStemCells به همت دانشگاه فردوسی مشهد، سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، انجمن ملی ژنتیک ایران، پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شهرداری مشهد در محل سالن همایش‌های دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد در روزهای 25 و 26 فروردین ماه 1399 برگزار خواهد شد.

این رویداد علمی میزبان استادان و متخصصان علوم پایه و بالینی از داخل و خارج از کشور در زمینه تحقیقات سلول‌های بنیادی، کارآزمایی بالینی، درمان‌های مبتنی بر سلول، ژن درمانی و فراورده های عاری از سلول (اگزوزوم) می باشد. با هماهنگی انجام شده با انجمن ژنتیک ایران، این کنگره روزهای قبل از چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک تهران برگزار می‌شود تا امکان بهره‌مندی متقابل دو کنفرانس علمی فراهم آید.

علاقه مندان جهت ثبت نام و ارسال خلاصه مقاله به وب سایت سومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مراجعه فرمایید.