ارسال شده در تاریخ : یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۹

پیرو برگزاری منظم فصلی رویدادهای مشترک پیشین فی مابین دانشگاه و شتابدهنده گرانش، فصلانه سوم مشترک با عنوان “مدیریت شهری فضاپایه” از تاریخ 22 تا 28 آذر ماه 99 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

موجب تفاهمات بعمل آمده همواره 3 تیم دانشجویی از دانشگاه فردوسی مشهد به صورت ویژه مورد حمایت مالی و فنی قرار می گیرند.

علاقه مندان می توانند ایده‌هایی که مرتبط با کاربردهای فضاپایه در مدیریت شهری هستند مانند: پایش فضای سبز شهری، پایش ساخت و سازهای غیرمجاز، بررسی نواحی حریم شهر و ... را از تاریخ ۲۲ تا ۲۸ آذر ماه به درگاه grac.ir ارسال فرمایند.

پس از داوری، 3 ایده از دانشجویان دانشگاه فردوسی و 3 ایده از سایر شرکت کنندگان به عنوان ایده‌های برتر وارد دور پیش‌شتابدهی شده و از آن‌ها حمایت‌های مالی و فنی تا تبدیل شدن به کسب و کار خواهد شد.