ارسال شده در تاریخ : سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹

با شرکت در لیگ نوآوری و کسب مقام ایده برتر (x+۴ ایده)، علاوه بر دریافت حمایت های مالی و معنوی، در فرایند رشد و بالندگی طراحی شده در لیگ به مدت ۸ ماه فعالیت نمایید. (استقرار در دانشگاه یا شتابدهنده های حامی لیگ مطابق با نظر صاحب ایده)

ضمنا در صورت ورود به مرحله اول لیگ (۱۰ برابر ظرفیت منتخبان نهایی)، می توانید از دوره پیش شتابدهی رایگان دانشگاه فردوسی مشهد که با همکاری شتابدهنده های معتبر استان خراسان رضوی برگزار می گردد، بهره مند شوید.

جهت ثبت ایده و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس innov.um.ac.ir مراجعه نمایید.

شرکت در لیگ هیچگونه محدودیت سنی یا تحصیلات ندارد. (شامل دانش آموزان، دانشجویان، دانش آموختگان دانشگاهی و سایر نوآوران)

مشاهده تیزر مربوط به لیگ ملی نوآوری دانشگاه فردوسی مشهد

99112101

جهت ثبت ایده و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس innov.um.ac.ir مراجعه نمایید.