ارسال شده در تاریخ : شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۸

AzadAndishi

دومین جشنواره ملی کرسی‌های آزاداندیشی 20 و 21  آذر 1398 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار معاونت فاد؛ دومین جشنواره ملی کرسی‌های آزاداندیشی از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

این جشنواره شامل بخش های گفتگوی آزاد دانشجویی، مناظره دانشجویی، میزگرد دانشجویی، کرسی نقد و نظر و کرسی مطالبه گری می باشد.

اختتامیه این جشنواره ویژه دانشگاه‌های سراسر کشور، روز پنجشنبه 21 آذر ماه برگزار می‌شود و از دانشگاه‌های برتر که در زمینه برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی فعالیت کرده‌اند، تقدیر خواهد شد.

گفتنی است آیین افتتاحیه و اختتامیه این جشنواره با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و جمعی از مسئولین دانشگاه های کشور در تالار رودکی مجتمع کانون های فرهنگی برگزار می شود. همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی و نشست های تخصصی و هم اندیشی از دیگر برنامه های این جشنواره می باشد.