کسب مقام قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات بسکتبال سه‌نفره کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد ، دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد در اولین دوره مسابقات قهرمانی بسکتبال سه‌نفره که به میزبانی دانشگاه کاشان از تاریخ 19 لغایت 22 اسفند برگزار شد بااقتدار موفق به کسب مقام اول شدند. این دوره از مسابقات با حضور 12 تیم از دانشگاه‌های الزهراء تهران، شهید بهشتی، صنعتی شریف، امیرکبیر، نوشیروانی بابل، زنجان، کاشان، شیراز، علامه طباطبائی، خواجه‌نصیرالدین طوسی و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. لازم به ذکر است که این دوره از مسابقات در سایت فدراسیون جهانی بسکتبالFIBA ثبت گردیده است.

در حاشیه این دیدارها، مسابقات پرتاب پنالتی نیز با حضور یک نفر از هر تیم برگزار گردید که خانم کیمیا طلوع موفق به کسب مقام نائب قهرمانی گردید. خانم‌ها عاطفه کتابدار، ثریا آیت الهی، زهرا نوفرستی و کیمیا طلوع بازیکنان تیم و خانم سمانه سقا و ملیحه شاهرخی به‌عنوان مربی و سرپرست به این دوره از مسابقات اعزام شدند.