کسب رتبه اول در رشته کاریکاتور توسط کارشناس معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد

رتبه اول در رشته کاریکاتور در دومین جشنواره هنری کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های سراسر کشور توسط ناصر برفرازی کارشناس معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد کسب گردید.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، اختتامیه دومین جشنواره فرهنگی و هنری کارشناسان با حضور دکتر ایرجی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مجتمع عصر انقلاب برگزار شد. این جشنواره طی روزهای 15 لغایت 17  دیماه 94 در مجتمع عصر انقلاب برگزار و همزمان با آن نمایشگاهی از آثار کارشناسان شرکت کننده برپا گردید.

بر اساس این گزارش آقای ناصر برفرازی کارشناس معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه موفق به کسب رتبه اول در رشته کاریکاتور این جشنواره گردید .