نشست نقش دانش آموختگان رشته اقتصاد کشاورزی در توسعه بازرگانی نوین محصولات کشاورزی به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید

نشست نقش دانش آموختگان رشته اقتصاد کشاورزی در توسعه بازرگانی نوین محصولات کشاورزی در محل تالار ابونصر هروی ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در این نشست که با حضور جمعی از اعضاء هیات علمی ، دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده کشاورزی و نیز مدیران و کارشناسانی  از سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی برگزار گردید، دکتر احمد نظامی، رئیس دانشکده کشاورزی،  دکتر حسین محمدی، مدیر و دکتر محمود دانشور کاخکی از اعضاء هیات علمی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی و همچنین مهندس محمد رضا اورانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی سخنرانی کردند.

دکتر محمدی، مدیر گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی ضمن خوشامد گوئی و خیر مقدم به حاضران قابلیت ها، توانمدی ها و استعدادهای برتر و قابل توجه این گروه را برشمرد .

وی افزود: اعضاء متخصص، دانشجویان و دانش آموختگان رشته اقتصاد کشاورزی میتوانند در سیاست ها و دستیابی به اهداف منطقه ای، ملی و بین المللی کشاورزی کشورمان نقش ایفا نمایند و ابراز امیدواری کرد که این نشست به رشد کمی و کیفی دانش و توانمندی همه کمک کند.