نشست شهردار مشهد با کمیته علمی و اجرای کنگره بین المللی معماری معاصر پیشرو در کشورهای اسلامی

در روز پایانی کنگره بین المللی معماری معاصر پیشرو در کشورهای اسلامی نشست صمیمی مهندس تقی زاده خامسی شهردار مشهد و اعضای هیئت علمی ،کادر اجرائی همچنین چند تن از میهمانان خارجی این کنگره برگزار گردید.

دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد در روزهای 19 و 20 اردیبهشت ماه میزبان "کنگره بین المللی معماری معاصر پیشرو در کشورهای اسلامی" بود. در روز پایانی این کنگره نشست صمیمی میان شهردار مشهد، مهندس تقی زاده خامسی و اساتید و دانشجویان این کنگره برگزار گردید.

در این نشست در خصوص توسعه همکاری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد با شهرداری مشهد میان شهردار مشهد و دکتر کامل نیا رئیس دانشکده معماری و شهرسازی گفتگوهای ارزنده ای صورت گرفت و تقی زاده خامسی شهردار مشهد ضمن استقبال و توجه به جامعه دانشگاهی در راستای اعتلای کیفیت های معماری و شهرسازی شهر مشهد، با اساتید داخلی و خارجی کنگره به تبادل نظر پرداخت.

در این نشست دکتر تغابنی، دکتر رفیعیان، دکتر الیزابت رزینا (دانشگاه میلان ایتالیا)، پروفسور فیلیپ روو (دانشگاه پاریس) و دکتر نبیان نقطه نظرات خود را ارائه نمودند.

در پایان این نشست نیز از تلاش های برگزار کنندگان این رویداد مهم در حوزه معماری و شهرسازی، تجلیل به عمل آمد.

memar.97.2_min

memar.97.3_min