معرفی کتاب، آنالیز عددی برای دانشجویان علوم و مهندسی

کتاب « آنالیز عددی برای دانشجویان علوم و مهندسی » تألیف دکتر اصغر کرایه چیان استاد دانشگاه فردوسی مشهد، در زمستان 1396 در 304 صفحه و با قطع وزیری توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

این کتاب که در پنج فصل تدوین شده است به چند مبحث مهم در رشته پرکاربرد آنالیز عددی می‌پردازد. مطالب فصل‌های اول و دوم، سرفصل درس جبر خطی عددی رشته ریاضیات و کاربردها را در مقطع کارشناسی به‌طور کامل پوشش می‌دهد و از این رو کتاب می‌تواند برای این دسته از دانشجویان مفید باشد. فصل سوم درخصوص تعمیــــم حل دستگاه‌هـــــای معادلات خطی به دستگاه‌های غیرخطی است. فصل‌های چهارم و پنجم به ترتیب به حل عددی معادلات دیفرانسیل معمولی مرتبه دوم و معادلات با مشتقات جزئی اختصاص دارد. مطالب این دو فصل آخر برای دانشجویان رشته ریاضیات و کاربردها که درس حل عددی معادلات دیفرانسیل را انتخاب کرده‌اند، قابل‌استفاده است. از آنجا که آنالیز عددی رشته‌ای کاربردی است، دانشجویان سایر رشته‌های علوم و مهندسی نیز می‌توانند از مطالب این کتاب بهره برند.

تصویر جلد کتاب در ابعاد بزرگتر:

book_analiz