مسابقات شش‌گانه استانی شهر ریاضی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مسابقه بزرگ شهر ریاضی از تاریخ از ۲۲ تا ۲۵ اسفندماه ۹۷ با حضور بیش از ۲۰۰۰ دانش‌آموز در ۶ مسابقه در سالن 22 بهمن دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

مسابقات استانی شهر ریاضی برای استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با حضور بیش از ۲۰۰۰ دانش‌آموز در ۶ مسابقه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و. نتایج مربوط به این مسابقه و اسامی تیم‌های راه‌یافته به مرحله کشوری آخر فروردین‌ماه ۹۸ از طریق سایت آریث‌لند به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

دکتر میرزا وزیری، عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد و نماینده دانشگاه در حوزه دانش‌آموزی و آموزش‌وپرورش، ضمن تأکید بر اثربخشی این‌گونه مسابقات در جذب، شناسایی و هدایت استعدادهای برتر افزود: بر اساس تفاهم‌نامه بین دانشگاه فردوسی مشهد و اداره کل آموزش‌وپرورش استان و تصمیمات اخذشده در سطوح بالاتر دانشگاه فردوسی مشهد مجاز به انجام این مهم می‌باشد.

لازم به ذکر است، مرحله کشوری این مسابقه در تابستان ۹۸ برگزار خواهد شد و برندگان مسابقه کشوری از جوایز نقدی و علمی متنوعی برخوردار خواهند شد.