قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان محترم دوره کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97

با توجه به اطلاعیــه مورخ 16 دی‌ماه 1397 سازمان ‌سنجش ‌آموزش ‌کشور درباره زمان اعلام اسامـی‌ پذیرفته‌‌شدگان‌ نهایی رشته‌‌های‌ مختلف‌ تحصیلـی نیمه‌‌متمرکز دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی و ... در آزمون‌ سراسری‌ سال‌ 1397" و اطلاعیه‌های بعدی آن سازمان؛ به اطلاع می‌رساند نحوه و زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی رشته علوم ورزشی این دانشگاه، در اطلاعیه‌های بعدی که از طریق همین وبگاه منتشر می‌شود اعلام خواهد شد.

بنابراین از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با مدیریت آموزشی دانشگاه خودداری نموده و منتظر اطلاعیه‌های بعدی (بدون توجه به تاریخ‌های اعلام‌شده برای ثبت‌نام در وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور) باشید.

مدیریت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد