فراخوان مقاله کنگره مشترک هوش محاسباتی

cci.98

کنگره مشترک هوش محاسباتی (CCI2020) توسط قطب علمی رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات در دانشگاه فردوسی مشهد و با حمایت انجمن‌های علمی کشوری (۱) انجمن سیستم‌های فازی ایران و (۲) انجمن سیستم‌های هوشمند ایران در تاریخ ۱۴ الی ۱۶ اسفندماه ۱۳۹۸ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

با توجه به اینکه روز آغازین این کنگره مصادف با روز احسان و نیکوکاری نیز می‌باشد. لذا خدمت به جامعه انسانی و پاسخگویی به مشکلات اساسی کشور از طریق به‌کارگیری مفاهیم و ابزارهای گسترده سیستم‌های هوشمند موضوع اصلی این کنگره ملی تعریف‌شده است.

از کلیه اساتید فرهیخته، دانشجویان گرامی، متخصصین و علاقه‌مندان دعوت به عمل می‌آید که با توجه به فرارسیدن زمان دریافت مقالات که از تاریخ 30 شهریورماه لغایت 30 مهرماه 1398 می‌باشد، نسبت به ارسال مقالات از طریق وب‌سایت کنگره اقدام بفرمائید.

دبیرخانه کنگره:

ایران، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، قطب رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات

cci@um.ac.ir ایمیل:

تلفن: 38806027-051