سمینار آموزشی کاربردی بررسی مشکلات متداول مقالات ارسالی نویسندگان ایرانی به مجلات معتبر بین‌المللی

گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد سمینار آموزشی کاربردی: با عنوان بررسی مشکلات متداول مقالات ارسالی نویسندگان ایرانی به مجلات معتبر بین‌المللی را در روز سه‌شنبه 3 اردیبهشت‌ماه 1398 ساعت 14-12، در سالن ویدئو کنفرانس ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌کند.

ارائه‌دهنده: دکتر صالح تقوائیان

ارائه نتایج پروژه‌های تحقیقاتی در قالب چاپ مقالات در مجلات معتبر بین‌المللی یکی از وظایف اصلی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های سراسر دنیا می‌باشد. آشنایی با روش‌های بهبود کیفیت مقالات و راهکارهای افزایش احتمال پذیرش آن‌ها در کمترین زمان ممکن تأثیر مستقیمی بر جایگاه علمی محقق/دانشگاه و موفقیت در کسب مراحل بالاتر حرفه‌ای دارد. در این سمینار، سخنران با تکیه‌بر تجارب خویش به‌عنوان عضو هیئت تحریریه دو نشریه بین المللی به‌مرور عوامل مؤثر در تهیه و ارسال مقالات پرداخته و با ذکر مثال‌هایی از محققین ایرانی، پیشنهاد‌هایی برای ارتقاء کیفیت مقالات ارائه می‌دهد.