حضور دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، سومین جلسه علنی شورا در تاریخ 1 مهر 98 با حضور دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر کافی در این جلسه گفت: اقدامات شورای پنجم از فرهیختگی بالایی برخوردار است. دانشگاه فردوسی برای تعامل مدیریت شهری در جهت اداره دانش‌بنیان شهر آماده همکاری با شورای شهر می باشد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه از اقدام ارزشمند شورای شهر در نام‌گذاری خیابان‌ها به نام اساتید بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین ایجاد ایستگاه قطارشهری در مجاورت دانشگاه تشکر کرد.

دکترکافی همچنین تصریح کرد: خوشبختانه دانشگاه‌ها در اداره کلانشهر مشهد مشارکت خوبی دارند و مایه افتخار ماست که بیشترین قراردادهای دانشگاه فردوسی مشهد با شهرداری مشهد است

وی افزود: به عنوان یک شهروند از خدمات شورای پنجم شهر مشهد کمال تقدیر و تشکر را دارم چرا که جامعیت فعالیت‌ها و درجه فرهیختگی اقدامات آنها بسیار بالاست.