حضور دانشگاه فردوسی مشهد در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

دانشگاه فردوسی مشهد باهدف ارائه دستاوردهای علمی، پژوهشی و توانمندی‌های پژوهشگران این دانشگاه، در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که در روزهای 3 لغایت 6 دی‌ماه 1397 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، حضور دارد.

عرضه جدیدترین دستاوردهای علوم مهندسی، ارائه تکنولوژی‌های جدید در حوزه‌های مختلف بخشی از فعالیت غرفه دانشگاه فردوسی مشهد در این نمایشگاه می‌باشد و واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نمایشگاه به عرضه فناوری‌های جدید خود می‌پردازند.

لازم به ذکر است آیین افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و در دانشگاه‌ها همچنین معاونان وزارت علوم در روز دوشنبه ۳ دی ۱۳۹۷ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

غرفه دانشگاه فردوسی مشهد در سالن 25 a نمایشگاه بین‌المللی تهران مستقر می‌باشد و به ارائه دستاوردهای علمی، پژوهشی خود می‌پردازد.

fan971

fan972