پیام تبریک معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه بمناسبت نایب قهرمانی دانشجویان دانشگاه در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان

دکتر طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی  کسب نایب‌قهرمانی  دختران دانشجو در چهادهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در این پیام آمده است:

نایب‌قهرمانی ارزشمند دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور برای سومین سال متمادی ،که نشان از توجه هیئت‌رئیسه ، مدیران و روسای محترم دانشکده‌های دانشگاه  به امر ورزش ، سلامتی و نشاط دانشجویان است را خدمت خانواده بزرگ و پرافتخار دانشگاه فردوسی مشهد تبریک عرض می‌نمایم.

کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد با کسب 9 مدال طلا، 3 نقره و 5 برنز و از همه مهم‌تر کسب بااقتدار رتبه اول در تمام رشته‌های اجتماعی (والیبال، بسکتبال، هندبال) در المپیاد چهاردهم به نظر این‌جانب کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه قهرمان دانشگاه های سراسر کشور می‌باشد.

ازاین‌رو از حمایت‌های همیشگی ریاست محترم دانشگاه، هیئت‌رئیسه محترم دانشگاه ،  مدیران و رؤسای گرامی دانشکده‌ها، از طرح‌ها و برنامه‌های توسعه کمی و کیفی ورزش و تندرستی دانشجویان تشکر و قدردانی نمایم.

همچنین لازم می‌دانم از تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدون مدیریت محترم تربیت‌بدنی دانشگاه و همکاران ارجمندم در تربیت‌بدنی دانشگاه و معاونت فاد، ورزشکاران ، مربیان و سرپرستان ارجمند تشکر ویژه داشته باشم.

حمیدرضا طاهری

معاون فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی