ایستگاه قطار شهری پارک ملت به پارک ملت / دانشگاه فردوسی تغییر نام یافت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد با پیگیری مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری شورای اسلامی شهر مشهد، براساس مصوبات سی امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد در تاریخ 8 مرداد ماه 1397  نام ایستگاه قطار شهری "پارک ملت " به ایستگاه "پارک ملت / دانشگاه فردوسی " تغییر نام یافت.

پس از پیگیری، مکاتبه و گفتگوی مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد با اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی مشهد بزرگ‌ترین مرکز علمی شرق کشور در شهر مشهد می‌باشد، این موضوع در جلسه علنی پنجمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد در روز دوشنبه 8 مردادماه 1397، مطرح گردید و با نظر دانشگاه فردوسی مشهد موافقت شد.

بی تردید این تغییر نام با توجه به سابقه 70 ساله دانشگاه فردوسی مشهد و مهم ترین مرکز علمی شرق کشور، در هویت بخشی به شهر مشهد و تکریم علم و عالم نقش بسزایی خواهد داشت.