تصویب طرح جذب مدرسان مدعو وابسته برای نخستین بار در دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه فردوسی مشهد در هفتادمین سال تأسیس خود در اقدامی نوآورانه طرحی به تصویب رسانده است که بر اساس آن از ظرفیت و توان علمی مدرسان مدعو ویژه در نظام آموزشی و پژوهشی این دانشگاه استفادۀ بیشتری خواهد شد. بر پایه طرح مذکور، افزون بر اعضای هیأت علمی و مدرسان مدعو معمول در دانشگاه، مدرسان مدعو وابسته نیز به بدنۀ آموزشی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد ملحق می‌شوند. آن دسته از دارندگان مدرک دکتری که فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های تراز اول ایران و جهان می‌باشند، پس از احراز ویژگی‌های عمومی و اختصاصی می‌توانند در گروه‌های آموزشی این دانشگاه مشغول به تدریس شوند و سرپرستی پایان‌نامه‌ها را نیز بر عهده گیرند. دکتر رضا پیش‌قدم، معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد دراین‌باره گفت: با توجه به کاهش ظرفیت جذب رسمی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها امیدواریم بتوانیم با ایجاد این فضای جدید، خون جدیدی را به رگ‌های دانشگاه تزریق کنیم تا فارغ‌التحصیلان با امید بیشتری به فعالیت بپردازند و از مزایای این طرح بهره‌مند شوند. هر گروه آموزشی با شرایط تعیین‌شده توسط معاونت آموزشی دانشگاه می‌تواند اقدام به جذب این دسته از متقاضیان نموده و کمبود نیروی انسانی خود را از این طریق جبران نماید. متقاضیان دارای شرایط از طریق سامانه "هُم" می‌توانند جهت ثبت‌نام اقدام کنند.

به‌زودی جزئیات و شیوه‌نامه اجرایی طرح جهت بهره‌برداری اطلاع‌رسانی خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد